Araştırma

ArelPAM - Psikoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi

İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi’nde bulunan Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ArelPAM) 2014 yılından itibaren hizmet vermektedir. Merkez, Klinik Psikoloji ve Sinirbilim alanlarında araştırmalar yürütmektedir.

Merkezimizde sinirbilim araştırmaları için Psikofizyoloji Laboratuvarı kullanılmaktadır. Psikofizyoloji laboratuvarı, insanların bilişsel ve duygusal süreçlerini oluşturan psikolojik ve fizyolojik bileşenlerinin deneysel olarak araştırılması amacıyla kurulmuştur. Laboratuarda Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri Elektroensefalografi (EEG) aracılığıyla beyin elektriksel etkinliği değerlendirilerek sinirbilim araştırmaları yürütülmektedir.

ArelPAM’da aynı zamanda uzman klinik psikologlar ve klinik psikoloji öğrencileri tarafından süpervizyon eşliğinde psikoterapi hizmeti verilmektedir. Psikoterapi hizmetinden 16 yaş ve üzeri tüm genç ve yetişkinler online ya da telefon ile randevu alarak faydalanabilirler.

pam.arel.edu.tr