Araştırma

ArtıArel - Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi

ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi, İstanbul AREL Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi’ nde girişimci adaylarına girişimcilik eğitimleri, danışmanlık, mentorlük desteği, ofis alanı ve altyapı hizmetleri ve toplantı salonları sağlamakta; yatırımcı ağları ile tanıştırmakta ve fikirlerini girişime dönüştürmeleri ve geliştirmeleri için destek vermektedir.

İş fikrinize inanarak kendi işinizi kurmak için çıktığınız yolda araştırma, planlama, organizasyon, motivasyon, koordinasyon ve denetleme işlemlerini birlikte yürütmekte; iş fikrinizi gerçekleştirirken doğru yönlenmeniz için girişiminize uygun mentor desteğinin yanı sıra akademik ve hukuki danışmanlık almanızı sağlamaktadır. Yeni kurulmuş veya kuruluş aşamasındaki girişimlere doğru yolda olup olmadıklarını test etme imkanı vermektedir.

Girişimciler iş fikri başvuruları ile ArtıArel bünyesinde özel bir programın parçası olarak; eğitim ve mentorluk sürecine, yatırımcılar ile buluşma olanağına; ulusal veya uluslararası girişimcilik programlarına başvurma fırsatına sahip olmaktadırlar.

arti.arel.edu.tr