06.06.2017 Salı Proficiency Sınavı Hakkında

6 Haziran 2017 Salı günü yapılacak olan profıcıency sınavı iki oturum şeklinde yapılacaktır.

1. OTURUM:
Saat: 10:30 – 12:30
İçerik: Reading + Proficiency

2. OTURUM:
Saat: 13:30 – 15:00
İçerik: Listening + Writing

UYARILAR

• Sınava mutlaka yumuşak uçlu bir kurşun kalem, silgi ve öğrenci kimliği ile gelinmelidir.
  • Öğrenciler sınav başlama saatinden 15 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmalıdır. Sınav başladıktan 15 dakika sonra sınava öğrenci alınmayacaktır.
  • Sınav esnasında cep telefonları kapalı bir şekilde sınav gözetmenine teslim edilecektir.
  • Sınav esnasında kopyaya teşebbüs eden öğrenciler hakkında gerekli işlem yapılacak, sınavı geçersiz sayılacaktır.
  • Sınav esnasında öğrenciler gözetmenin tüm uyarılarına uymakla yükümlüdürler. Uymayan öğrencilerle ilgili gerekli işlem yapılacaktır.
  • Sınav, Sefaköy ve Tepekent yerleşkelerinde yapılacaktır. Öğrenciler derse devam ettikleri yerleşkede sınava girecektir.
  • Sınav sonucu en geç bir hafta içerisinde internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Öğrenciler sonucu buradan takip edebilirler.
  • Proficiency sınavı için rapor, mazeret..vb. durumlar geçerli değildir. Sınavın telafisi ya da daha sonradan tekrar edilmesi mümkün değildir. Öğrencilerimizin bu durumu göz önüne alarak sınavda bulunmaları gerekmektedir.
  • Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.