2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Staj Anketleri

Değerli öğrencilerimiz,

2013-2014 eğitim dönemi içerisinde uygulanacak staj sürecinin eksiksiz yürütülebilmesi aşağıda yer alan formun en geç 13.12.2013 tarihine kadar doldurulması gerekmekteydi. Mevcut anketi doldurmamış olan öğrencilerimizin mağdur olmamaları amacıyla anketimizin doldurma süresi "Staj Yerimi Okul Bulsun" seçeneği kaldırılarak 13.06.2014 tarihine kadar uzatılmıştır.

Anketi doldurmayan öğrencilerimizin bilgileri sistemde kayıt altına alınamayacak ve staj formları kendilerine verilemeyecektir. Staj yapabilmek için belirtilen şartların yerine getirilmesi ve anket uygulaması zorunludur.

Staj anketi doldurmuş, kış döneminde gönüllü staj yapmak isteyen ya da mezuniyet aşamasına gelmiş ve sadece stajı kalmış öğrencilerimiz arasından staj yerini kendim bulacağım diyenler staj onay formlarına 22.11.2013 tarinden itibaren ulaşabileceklerdir.

Staj onay formu için tıklayınız