2016 / 2017 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı

2016 – 2017 akademik yılı bahar ve güz dönemlerinde Farabi Değişim programından faydalanmak isteyen öğrencilerin 15 gün içinde aşağıda belirtilen anlaşmalı olduğumuz üniversitelere gitmek istediklerini belirten dilekçeyi Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne bildirmeleri gerekmektedir.

Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler

• Abant İzzet Baysal Üniversitesi
  • Anadolu Üniversitesi
  • Celal Bayar Üniversitesi
  • Cumhuriyet Üniversitesi
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi
  • Kırklareli Üniversitesi
  • Kilis 7 Aralık Üniversitesi
  • Nevşehir Üniversitesi
  • Trakya Üniversitesi

Başvuru Şartları

• Ön Lisans, Lisans Öğrencilerinin Genel Not Ortalamasının (GANO) en az 2.0/4.0 olması,
  • Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerinin Genel Not Ortalamasının (GANO) en az 2.5/4.0 olması gerekir.
  • Vakıf Üniversitesi öğrencilerine YÖK tarafından Farabi Değişim Programı bursu verilmemektedir. (Üniversitemiz öğrencileri Arel Üniversitesinde öğrenciliğini devam ettirebilmesi için tüm öğrencilik koşullarını yerine getirmek zorundadır.)