2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Staj Başvuruları İçin Son Tarih: 30.12.2016

2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde zorunlu ya da gönüllü staj yapmak isteyen tüm öğrencilerimizin aşağıda bulunan linkten, güncellenen ArelKAM internet sitesi üzerinden önce üye olup daha sonrasında ise staj anketini doldurmaları gerekmektedir. Staj yerini Üniversitenin bulmasını isteyen öğrencilerimizin en geç 30.12.2016 tarihine kadar belirtilen staj anketini doldurmaları gerekmektedir. Sistem otomatik olarak kapanacağından, bu tarihten sonra başvuru gerçekleştirilemeyecektir. Staj anketini doldurmamış olan öğrencilerimiz staj sistemine giriş yapamayacakları için hiçbir koşul altında staj yapamayacaklardır.

Nasıl üye olacağınıza ve staj anketini nasıl dolduracağınıza ilişkin hazırlamış olduğumuz bilgilendirme videomuza Merkezimiz'in internet sitesi ana sayfasından ulaşabilirsiniz.

ArelKariyer