ARELBAP Yayın Teşvik Başvuruları

İstanbul Arel Üniversitesi Tüm Akademik Personelinin Dikkatine,

Bildiğiniz gibi Üniversitemiz akademik personelinin uluslararası niteliğe sahip çalışmaları İstanbul Arel Üniversitesi Uluslararası Yayınları Teşvik Yönergesi kapsamında ödüllendirilmektedir.

Söz konusu yönergede belirtilen şartları taşıyan yayınlar için daha önce teşvik başvurusunda bulunmamış olan akademik personelimizin, Yayın Teşvik Başvurularını Rektörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir.

BAP Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirmelerin ardından, yönerge şartlarını taşıyan yayınlara ilişkin teşvik ödemeleri, başvuruyu takip eden ayda gerçekleştirilecektir.

Rektörlük

Başvuru Süreci:

Yayın Teşvik Başvuru Formu doldurulur ve ekinde aşağıda belirtilen dokümanlarla birlikte Rektörlük Yazı İşlerine teslim edilir:

a.       Makalenin ayrı baskısı (aslı) ve / veya kitap bölümünün fotokopisi (mümkünse aslı)

İstanbul Arel Üniversitesi Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Yönergesi için tıklayınız.

Yayın Teşvik Formu için tıklayınız