Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I - Türk Dili I Mazeret Sınavı

2015-2016 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Türk Dili I derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 16 Kasım – 20 Kasım arasında yapılan sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 25 Kasım 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 27 Kasım Cuma günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

• Sisteme lms.arel.edu.tr  adresinden, kullanıcı kodunuz (öğrenci numaranız) ve parolanız (T.C. kimlik numaranız) ile ulaşabilirsiniz.
  • Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden alınabilir.
  • Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, eğitim destek uzmanları ile irtibat kurabilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmayacaktır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.

Başarılar dileriz.

Uzaktan Eğitim Merkezi