Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I - Uzaktan Eğitim Ara Sınavları

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I  derslerinin ara sınavları 16 Kasım 2015, Pazartesi günü 10.00 – 20 Kasım 2015, Cuma günü 15.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

Sistem kullanımı "Eğitim videosu" için tıklayınız.

Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden yapılabilir.

Sınavları belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.

Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, eğitim destek uzmanları ile irtibat kurunuz. (areluzem@arel.edu.tr)

İletişim: 0212 540 96 96 Dahili (2198 - 2259 - 2123 - 2214 - 2150 - 2149)

Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır. Mazeret sınavı için yalnızca sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan rapor kabul edilecektir.

Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ara sınav süresi boyunca dersler işlenecektir.

İnternet'e erişebildiğiniz herhangi bir yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat