Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II - Uzaktan Eğitim Ara Sınavları

•Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II  derslerinin ara sınavları 11 Nisan Pazartesi günü 10.00 –  15 Nisan Cuma günü 15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında istediğiniz saatte sınav olabilirsiniz.

•Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

Sistem kullanımı "Eğitim videosu" için tıklayınız.

• Sınavları belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır.

• Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz (areluzem@arel.edu.tr)

• Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır. Mazeret sınavı için yalnızca sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan rapor kabul edilecektir.

• Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.

• Ara sınav süresi boyunca dersler işlenecektir.

İnternete erişebildiğiniz herhangi bir yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim sistemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat