DGS Son Ek Yerleştirme ve 1. Sınıf Son Ek Yerleştirme Öğrencilerinin Ara Sınavları Hakkında

• Sağlık Bilimleri Yüksekokulu DGS Son Ek Yerleştirme ve 1. Sınıf Son Ek Yerleştirme Öğrencilerinin Ara Sınavları, 08-12 Aralık 2014 tarihleri arasında ders günü ve saatinde yapılacaktır.

• İletişim Fakültesi, DGS ve 1. sınıf son ek yerleştirme öğrencilerinin ara sınavları, 08-12 Aralık 2014 tarihleri arasında, ders gününde ve dersin son ders saatinde yapılacaktır.

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi DGS Ek Yerleştirme ve "15 Ekim 2014" sonrasında kayıt yaptıran öğrencilerinin Ara Sınavları, "08-12 Aralık 2014" tarihleri arasında kendi ders günü ve saati içerisinde yapılacaktır.

• Güzel Sanatlar Fakültesi, DGS ve 1. sınıf son ek yerleştirme öğrencilerinin ara sınavları, 08-12 Aralık 2014 tarihleri arasında, ders gününde yapılacaktır. Ders çakışması durumunda ilgili Öğretim Elemanı ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

• Makine Mühendisliği Bölümüne DGS Ek-kontenjanla gelen öğrenciler için 8-12 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak olan ara sınav takvimi için tıklayınız...

• Bilgisayar Mühendisliği

• Türk Dili ve Edebiyatı

• İnşaat Mühendisliği, Akademik Takvimde 08-12 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılması planlanan İnşaat Mühendisliği Bölümü Mazeret sınavları, derslerin bulunduğu gün ve saatler içerisinde yapılacaktır. ÖĞRENCİLERİN ders çakışması durumunda ilgili Öğretim Elemanı ile görüşmesi gerekmektedir.