KHK / DGS ile kayıt olanlar öğrenciler için Uzaktan Eğitim Mazeret Sınavları

Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik dersleri (Mesleki Sorumluluk ve Etik - Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi - Çevre Korumu İş Sağlığı ve Güvenliği) Mazeret Sınavı

• 2016-2017 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Bologna Yeterlilik (Mesleki Sorumluluk ve Etik - Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi - Çevre Korumu İş Sağlığı ve Güvenliği) derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen KHK ve DGS ile kayıtlı olan öğrencilerin bağlı oldukları Fakülte Sorumlularına 14 Aralık 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar dilekçe bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 23 Aralık Cuma günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Sisteme lms.arel.edu.tr  adresinden,
    Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numaranız) ve
    Parolanız (TC Kimlik numaranız) ile ulaşabilirsiniz.
  • Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden alınabilir.
  • Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, eğitim destek uzmanları ile irtibat kurabilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmayacaktır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.

Başarılar dileriz.
Uzaktan Eğitim Merkezi