Klinik Psikoloji Doktora, Klinik Psikoloji Yükseklisans ve Psikoloji Lisans Bölümü Öğrencilerimizin Dikkatine

2013-2014 eğitim öğretim döneminde aşağıda isimleri belirtilmiş olan Devlet Hastanelerinde staj yapmak isteyen öğrencilerimizin ilgili Enstitü ve Fakülte sekreterliklerine en geç 02.05.2014 tarihine kadar başvurularını sekreterliklerde bulunan form dilekçeyi doldurarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNİN ÜNİVERSİTEMİZE AYIRMIŞ OLDUĞU KONTENJANDAN HER ÖĞRENCİMİZİN EŞİT ORANDA FAYDALANABİLMESİ AMACIYLA, GEÇTİĞİMİZ YILLARDA BAHSİ GEÇEN DEVLET HASTANELERİNDE STAJ YAPMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞVURULARI KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR. BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYCEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İSİMLERİNİ TEPEKENT KARİYER MERKEZİNDEN ÖĞRENEBİLİRLER.

• BAĞCILAR EĞİTİM ve ARAŞTIRA HASTANESİ
  • BAHÇELİEVLER DEVLET HASTANESİ