Meslek Yüksekokulu 14 Ekim 2015 Tarihinde Yapılacak Olan İngilizce 1, İngilizce 2 ve Temel Bilgi Teknolojileri Derslerinin Muafiyet Sınavı Programı

Liselerden sorumluluk sınavı sonucunda mezun olarak Meslek Yüksekokulu'na yeni kayıt yaptıran öğrenciler için  İngilizce 1, İngilizce 2 ve Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin muafiyet sınavları 14 Ekim 2015 Çarşamba  günü yapılacaktır.

Aşağıdaki bağlantılardan sınav programlarına erişebilirsiniz.

Açıklamalar:

1. Temel Bilgi Teknolojileri dersini Bahar Döneminde alacak bölümlerin öğrencilerinin de bu sınava girmesi gerekmektedir.
  2. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Uçak Teknolojisi, Turizm Rehberliği programlarının öğrencileri İngilizce 1-2 derslerinin muafiyet sınavlarına girmeyecektir.
  3. Her bölüm kendi için belirlenen sınav salonunda ve belirlenen saatte sınava girmek zorundadır.
  4. Öğrencilerin sınava girerken öğrenci kimlik kartlarını yanında bulundurması zorunludur.

Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.

Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.

İngilizce1 ve İngilizce2 derslerinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.

İngilizce1 ve İngilizce2 derslerinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.