Meslek Yüksekokulu Ek Kontenjan - İngilizce1, İngilizce2 ve Temel Bilgi Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınavı Programı

Meslek Yüksekokulu 2014-2015 akademik yılı İngilizce1, İngilizce2 ve Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin ek kontenjan muafiyet sınavları 21 Ekim 2014 Salı günü yapılacaktır.

Açıklamalar:

1. Her bölüm kendi için belirlenen sınav salonunda ve belirlenen saatte sınava girmek zorundadır.
  2. Öğrencilerin sınava girerken öğrenci kimlik kartlarını yanında bulundurması zorunludur.
  3. Temel Bilgi Teknolojileri dersini Bahar Döneminde alacak bölümlerin öğrencilerinin de bu sınava girmesi gerekmektedir.

Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
İngilizce1 ve İngilizce2 derslerinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
İngilizce1 ve İngilizce2 derslerinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.