Meslek Yüksekokulu İngilizce1, İngilizce2 ve Temel Bilgi Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınavı Programı

Meslek Yüksekokulu 2015-2016 akademik yılı İngilizce1, İngilizce2 ve Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin muafiyet sınavları 30 Eylül 2015 Çarşamba  günü yapılacaktır.

Aşağıdaki bağlantılardan sınav programlarına erişebilirsiniz.

Açıklamalar:

1. Temel Bilgi Teknolojileri dersini Bahar Döneminde alacak bölümlerin öğrencilerinin de bu sınava girmesi gerekmektedir.
  2. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Uçak Teknolojisi, Turizm Rehberliği programlarının öğrencileri İngilizce 1-2 derslerinin muafiyet sınavlarına girmeyecektir.
  3. Her bölüm kendi için belirlenen sınav salonunda ve belirlenen saatte sınava girmek zorundadır.
  4. Öğrencilerin sınava girerken öğrenci kimlik kartlarını yanında bulundurması zorunludur.

• Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
  • Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
  • İngilizce1 ve İngilizce2 derslerinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
  • İngilizce1 ve İngilizce2 derslerinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.