MYO - Final Sınavı Not İtirazları, Tek Ders ve Not Yükseltme Sınavları

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarı yılı FİNAL SINAVLARININ İTİRAZ İŞLEMLERİ 23-27 Haziran 2014 tarihleri arasında ilgili Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine yapılacaktır.
İtirazda bulunan öğrenciler İTİRAZ ETTİKLERİ DERSLER için 23-27 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak BÜTÜNLEME SINAVLARINA GİRMEYECEK (DC, DD ve FF notları için), İtirazda bulunan öğrencilerin, İTİRAZ ETTİKLERİ ders dilekçelerinin sonuçlanmasının ardından BÜTÜNLEME SINAVLARI, TEK DERS ve NOT YÜKSELTME SINAVLARI 3-4 TEMMUZ 2014 tarihinde yapılacak, Sınav Başvuruları 23 Haziran - 01 Temmuz 2014 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yapılacak, SINAV PROGRAMLARI ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri tarafından ilan edilecektir.

TÜM ÖĞRENCİ ve ÖĞRETİM ELEMANLARINA ÖNEMLE DUYURULUR.