Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

25 Ekim 2015 tarihli Üniversitemiz “Araştırma Görevlisi” ilanı ön değerlendirmesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10.Maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Fakülte Bölümlerine  başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar;
Sınava girmek üzere, 17 Kasım 2015 Salı günü saat 14.00’ da “Türkoba Mh. Erguvan Sk. No:26/K Tepekent-Büyükçekmece/İSTANBUL” Tepekent Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Sınavla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda belirtilen irtibat adreslerinden ulaşılacaktır.

Bu duyuru ilgili yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaya ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

• Fakülte bölümlerindeki “Araştırma Görevlisi” kadrolarına başvuran adaylar; Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız

NOT:

• Lisans Transkriptlerinde Genel Not Ortalaması 4’lük sistemde yazılı olan adayların notları  Yükseköğretim Kurulu’nun 100’lük sistemdeki not karşılıklarına dönüştürülmüştür.

İrtibat Bilgileri:

Fakülte Adı