Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

14 Mart 2014 tarihli Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan programlara “Öğretim Görevlisi” alım ilanı ön değerlendirmesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10.Maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Meslek Yüksekokulu Programlarına başvuran ve ön değerlendirme listelerinde adı geçen adaylar;

Sınava girmek üzere, 01 Nisan 2014 Salı günü saat 10.00’da “Kemalpaşa Mah. Halkalı Cad. No: 101 Sefaköy/Küçükçekmece” Sefaköy Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Sınavla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda belirtilen irtibat adreslerinden ulaşılacaktır.

Bu duyuru ilgili yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaya ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

NOT:

• Lisans Transkriptlerinde Genel Not Ortalaması 4’lük sistemde yazılı olan adayların notları Yükseköğretim Kurulu’nun 100’lük sistemdeki not karşılıklarına dönüştürülmüştür.
  • Yabancı Dil Belgelerini TOEFL ve IELTS olarak belirten adayların puanları, ÖSYM Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerliklerine göre ÜDS / KPDS/YDS’ye dönüştürülmüştür.

İrtibat Bilgileri:

Fakülte Adı