Öğretim Elemanı Sınav Sonuçları

21 HAZİRAN 2015 TARİHLİ İLANLA SINAVA GİREN
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ve ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ SINAV SONUÇLARI

2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile bu Yönetmelikte değişiklik yapan  19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yönetmelik" hükümleri uyarınca yapılan;

ÖNEMLİ NOT!!!!   24/01/2015 tarih ve 29246 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan  “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”  uyarınca “Değerlendirme Notu  65 (altmış beş)’in altında olanlar BAŞARISIZ sayılır” hükmü yer almaktadır.

Sınavda başarılı olan adaylar, 31 Temmuz-04 Ağustos 2015 tarihleri arasında İstanbul Arel Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından aranacaktır.