Önemli Staj Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (ArelKam) tarafından yürütülen staj organizasyonu çerçevesince staj evraklarının son teslim tarihinden sonra almış olduğumuz dilekçelerin incelenmesi ve paydaş kurumlar ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu yıl sonunda mezuniyete hak kazanan öğrencilerimizin mağdur olmamaları amacıyla, staj sistemimizin firma giriş ekranı sadece “Zorunlu Stajı” olan Meslek Yüksekokulu 2. sınıf ve Fakülte/Yüksekokul 4. Sınıf öğrencileri için 29.05.2017 - 02.06.2017 tarihleri arasında son kez açılacak olup, İlanın yayına girdiği 25.05.2017 tarihinden sonra staj işlemi gerçekleştirecek öğrencilerimiz için staja en erken başlangıç tarihi 03.07.2017 olacaktır. Bahsi geçen öğrencilerimizin işletmeleri tarafından onaylanmış olan evraklarını en geç 09.06.2017 tarihine kadar ArelKam ofislerine teslim etmesi gerekmektedir. Söz konusu süreler son kez uzatılmış olup konu ile ilgili olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz.