Oryantasyon Kayıt Formu

Sevgili Öğrencilerimiz;

Öncelikle bitirdiğiniz zorlu sınav maratonu sonrasında, başarı göstererek üniversitemize yerleştiğiniz için kutlar, bundan sonraki tüm yaşamınızda başarılarınızın devamını dileriz.

Bildiğiniz üzere üniversitemizin kayıt takvimi www.arel.edu.tr resmi web sitemizde yayınlanmıştır. Belirlenen tarihler kapsamında kesin kayıtlarınızı yaparak yaşamınız boyunca kimliğini taşıyacağınız üniversitenizin yeni üyesi olacaksınız.

İstanbul Arel Üniversitesi olarak, okulunuzun akademik sistemi, sosyal, kültürel ve Sportif hizmetleri, öğrenci etkinliklerini, fiziksel, akademik ve sosyal yapısını tanımanız, yükseköğrenimin olanaklarından etkin olarak yararlanmanız ve birbirinizle daha kolay kaynaşmanızı sağlamak amacıyla bir oryantasyon programı hazırladık.

Katılımı zorunlu olmayan bu program, sizlerin üniversite yaşamına daha kolay uyum sağlamanıza olanak yaratacaktır. Oryantasyon programı ile ilgili formu üniversitemizin; oryantasyon formu linkinden ulaşabilirsiniz. Şifre alanına TC kimlik numaranızı girerek formu doldurabilirsiniz.

Oryantasyon katılım formu 25 Ağustos-16 Eylül 2016 tarihleri arasında aktif olacaktır, lütfen belirlenen tarihler arasında oryantasyon formunu doldurunuz

Aramıza katılmanızdan dolayı sizleri tekrar kutluyor, yeni başlayacağınız akademik yaşamınızda başarılar diliyoruz.

Önemli uyarı: Üniversitemiz adını kullanarak, kurs, sertifika programı, öğrenci evleri, yurt vb. konularda size ulaşan kişi ve/veya kuruluşları lütfen dikkate almayınız. Üniversitemiz, tüm bilgilendirmeleri ve çalışmaları www.arel.edu.tr resmi web sitemizden duyurmaktadır.

Sevgilerimizle

İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı