Oryantasyon Programı Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz;

Öncelikle bitirdiğiniz zorlu sınav maratonu sonrasında, başarı göstererek üniversitemize yerleştiğiniz için kutlar, bundan sonraki tüm yaşamınızda başarılarınızın devamını dileriz.

Bildiğiniz üzere üniversitemizin kayıt takvimi www.arel.edu.tr resmi web sitemizde yayınlanmıştır. Belirlenen tarihler kapsamında kesin kayıtlarınızı yaparak yaşamınız boyunca kimliğini taşıyacağınız üniversitenizin yeni üyesi olacaksınız.

İstanbul Arel Üniversitesi olarak, okulunuzun akademik sistemi, sosyal, kültürel ve sportif hizmetleri, öğrenci etkinliklerini, fiziksel, akademik ve sosyal yapısını tanımanız, yükseköğrenimin olanaklarından etkin olarak yararlanmanız ve birbirinizle daha kolay kaynaşmanızı sağlamak amacıyla bir oryantasyon programı hazırladık.

Katılımı zorunlu olmayan bu program, sizlerin üniversite yaşamına daha kolay uyum sağlamanıza olanak yaratacaktır. Oryantasyon programı ile ilgili forma üniversitemizin http://www.arel.edu.tr/forms/oryantasyon linkinden ulaşabilirsiniz.

Oryantasyon katılım formu 03 Ağustos 2015 - 08 Eylül 2015 tarihleri arasında aktif olacaktır. Lütfen belirlenen tarihler arasında oryantasyon formunu doldurunuz.

Aramıza katılmanızdan dolayı sizleri tekrar kutluyor, yeni başlayacağınız akademik yaşamınızda başarılar diliyoruz.

Önemli Uyarı
Üniversitemizin adını kullanarak kurs, sertifika programı, öğrenci evleri, yurt vb. konularda size ulaşan kişi ve/veya kuruluşları lütfen dikkate almayınız. Üniversitemiz tüm bilgilendirmeleri ve çalışmaları www.arel.edu.tr resmi web sitemizden duyurmaktadır.

Sevgilerimizle.

İstanbul Arel Üniversitesi