Sivil Havacılık Sertifika Programı İle İlgili Önemli Duyuru

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleşecek olan sertifika programına ön kayıt yaptırmış olan öğrencilerin 27.07.2015 tarihi saat 17.00' a kadar Sefaköy Kariyer Merkezine gelerek kesin kayıtlarını gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. Aksi taktirde öğrenciler eğitime dahil olamayacaklardır.

• Yolcu Hizmetleri
  • Tehlikeli Maddeler Bilinci
  • Ramp Emniyet ve Apron Kuralları eğitimlerinin sonunda sınav yapılacaktır.Yapılacak olan bu sınavdan 80 ve üstü not alanlar sertifika almaya hak kazanacaklardır.
  • Haberleşme
  • Seyahat Dökümanları
  • Engelli Yolcuların İşlemleri ve Transferleri eğitimlerinde sınav yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Kesin kayıt yaptırmış öğrenciler tüm oturumlara(6 oturum) katılmak zorundadır.Tüm eğitim süresince yoklama alınacaktır.

Kesin kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız