Tepekent Kampüsü - Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

17.09.2014 Çarşamba günü saat 13.30’ da üniversitemiz Tepekent yerleşkesinde Mühendislik Mimarlık, Fen Edebiyat, Güzel Sanatlar, İletişim, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Uygulamalı Bilimler ve Sağlık Bilimler Yüksekokulları 2.sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan “Bilgi Teknolojileri Kullanımı” (Applications of Information Technologies) dersinin muafiyet sınavı yapılacaktır. Muafiyet sınavına, 2014-2015 Eğitim/Öğretim Yılı Güz veya Bahar dönemlerinde bilgi teknolojileri kullanımı dersini ilk defa alacak olan 2.sınıf öğrencileri girebilecektir. Muafiyet sınavı, Güz veya Bahar dönemlerinde dersi alacak öğrenciler için 17.09.2014 Çarşamba günü saat 13.30’ da bir defaya mahsus yapılacaktır.

Sınav yeri ve gözetmen bilgisi için tıklayınız...