Tepekent Yerleşkesi - Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

21.09.2016 Çarşamba günü saat 13.10’ da üniversitemiz Tepekent yerleşkesinde Mühendislik Mimarlık, Fen Edebiyat, Güzel Sanatlar, İletişim, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Uygulamalı Bilimler ve Sağlık Bilimler Yüksekokulları 2.sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan “Bilgi Teknolojileri Kullanımı” (Applications of Information Technologies) dersinin muafiyet sınavı yapılacaktır. Muafiyet sınavına, 2016-2017 Eğitim/Öğretim Yılı Güz veya Bahar dönemlerinde bilgi teknolojileri kullanımı dersini ilk defa alacak olan 2.sınıf öğrencileri girebilecektir. Muafiyet sınavı, Güz veya Bahar dönemlerinde dersi alacak öğrenciler için 21.09.2016 Çarşamba günü saat 13.10’ da bir defaya mahsus yapılacaktır.

Bilgi Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı Derslik Bilgileri