Uzaktan Eğitim Mazeret Sınavları

• 2015-2016 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Türk Dili II derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 11 Nisan – 15 Nisan arasında yapılan sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 20 Nisan Çarşamba günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 22 Nisan Cuma günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Sisteme lms.arel.edu.tr  adresinden,
    Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numaranız) ve
    Parolanız (TC Kimlik numaranız) ile ulaşabilirsiniz.
  • Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden alınabilir.
  • Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail atabilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmayacaktır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.

Başarılar dileriz.
Uzaktan Eğitim Merkezi