Uzaktan Eğitim Merkezi - Ara Sınav Duyurusu (Ortak Dersler)

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II derslerinin ara sınavları 6 Nisan 2015, Pazartesi günü 10.00 – 10 Nisan 2015, Cuma günü 15.00 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Sisteme, lms.arel.edu.tr adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numaranız) ve Parolanız (TC Kimlik numaranız) ile ulaşabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra Ders İşlemleri /Aç / Sınavlar / Başlat adımlarını takip ediniz.
  • Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden alınabilir.
  • Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, eğitim destek uzmanları ile irtibat kurunuz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmayacaktır. Mazeret sınavı için yalnızca sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan rapor kabul edilecektir.