Uzaktan Eğitim Merkezi / Ortak Dersler / Bologna Yeterlilik Dersleri Ara Sınav Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

• Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I  ve Bologna Yeterlilik derslerinin ara sınavları 21 Kasım 2016, Pazartesi günü 10.00’da başlayacaktır, 25 Kasım 2016,Cuma günü 16.00’da sona erecektir.
    Bu tarihler arasında istediğiniz saatte sınav olabilirsiniz.
    KHK ve DGS sınavı ile kayıt olan öğrencilerin de belirtilen tarihlerde ara sınavlarını almaları gerekmektedir.
  • Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.
    Sistem kullanımı "Eğitim videosu" için tıklayınız.
  • Sınavları belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.
  • Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır. Mazeret sınavı için yalnızca sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan rapor kabul edilecektir.
  • Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Ara sınav haftası canlı dersler yapılacaktır.
    İnternet'e erişebildiğiniz herhangi bir yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;
  • Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat

Başarılar dileriz,