Uzaktan Eğitim Merkezi - Ortak Dersler, Bologna Yeterlilik Mazeret Sınavları

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I - Türk Dili I - Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik dersleri (Mesleki Sorumluluk ve Etik - Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi - Çevre Korumu İş Sağlığı ve Güvenliği) Mazeret Sınavı

• 2016-2017 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I - Türk Dili I - Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik dersleri (Mesleki Sorumluluk ve Etik - Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi - Çevre Korumu İş Sağlığı ve Güvenliği) derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 21 Kasım - 25 Kasım arasında yapılan sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 2 Aralık 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 9 Aralık Cuma günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.
    DGS sınavı ve KHK ile kayıt olup ara sınava katılamayan öğrenciler belge ibraz etmeden mazeret sınavını almak için areluzem@arel.edu.tr adresine mail gönderebilirler.
  • Sisteme lms.arel.edu.tr  adresinden,
    Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numaranız) ve
    Parolanız (TC Kimlik numaranız) ile ulaşabilirsiniz.
  • Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden alınabilir.
  • Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, eğitim destek uzmanları ile irtibat kurabilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmayacaktır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.

Başarılar dileriz.
Uzaktan Eğitim Merkezi