Uzaktan Eğitim Merkezi Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik Dersleri Quiz Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

2016-2017 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Bologna Yeterlilik derslerinin (Critical Thinking, Creativity and Entrepreunership, Çevre Koruma,İş Sağlığı ve Güvenliği,  Eleştirel Düşünme, “Yaratıcılık ve Girişimcilik, Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulaması, Social Responsibilty and Community Service, Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri) Quizi 24 Nisan Pazartesi günü 10.00’da başlayacaktır, 28 Nisan Cuma günü 16.00’da sona erecektir.

Bu tarihler arasında istediğiniz saatte quiz olabilirsiniz.

• Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden,
    Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve
    Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.
  • Quizleri, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Quiz haftası canlı dersler yapılacaktır.
    İnternet'e erişebildiğiniz herhangi bir yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak quiz olabilirsiniz.
  • Quizin telafisi yoktur.

Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

• Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat