Uzaktan Eğitim Merkezi - Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik Dersleri QUİZ Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

• 2016-2017 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Bologna Yeterlilik dersleri (Mesleki Sorumluluk ve Etik - Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi - Çevre Korumu İş Sağlığı ve Güvenliği) derslerinin Quizi 5 Aralık 2016, Pazartesi günü 10.00’da başlayacaktır, 9 Aralık, Cuma günü 16.00’da sona erecektir.
    Bu tarihler arasında istediğiniz saatte quiz olabilirsiniz.
  • Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.
  • Quizleri belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.
  • Quizleri, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Quiz sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Quiz haftası canlı dersler yapılacaktır.
    İnternet'e erişebildiğiniz herhangi bir yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak quiz olabilirsiniz.
    Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;
  • Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat
  • Quizin telafisi yoktur.
  • Quiz ödev niteliğinde olup başarı puanına 8 puan etkisi vardır.

Başarılar dileriz,