Uzaktan Eğitim Merkezi Yaz Okulu - Bologna Yeterlilik Dersleri Ara Sınav Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

• Yaz okulu kapsamında Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yapılan Bologna Yeterlilik derslerinin (Mesleki Etik ve Sorumluluk- Strategic Planning, Project and Risk Management- Social Responsibilty and Community Service, Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri, Environmental Protection Occupational Health and Safety,)  ara sınavları 25 Temmuz 2017, Salı günü 10.00’da başlayacaktır, 27 Temmuz 2017, Perşembe günü 16.00’da sona erecektir.

Bu tarihler arasında istediğiniz saatte sınav olabilirsiniz.
  • Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

Sistem kullanımı "Eğitim videosu" için tıklayınız.
  • Sınavları belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.
  • Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır.
  • Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Ara Sınavlara; 5 Temmuz - 27 Temmuz 2017 tarihleri aralığındaki arşiv kayıtlarından ve ilk 8 haftaya ait sunumlardan hazırlanabilirsiniz.

İnternet'e erişebildiğiniz herhangi bir yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;
  • Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat