Uzaktan Eğitim Ortak Dersler Ara Sınavlar Hakkında

Okulumuz ve çevresinde yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile Uzaktan Eğitim Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi-I ve Türk Dili-I derslerinin Ara Sınavları 24 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’a kadar uzatılmıştır.

İnternet’e erişebildiğiniz her yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Sınavda sorun yaşamanız durumunda Ders İşlemleri / Aç / Sınavlar adımlarından Sınav Tekrar talebi yaparak areluzem@arel.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Sisteme Giriş için; lms.arel.edu.tr internet adresinden, Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim sistemine giriş yaptıktan sonra İzlenecek Adımlar:
Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat

Başarılar dileriz.