Tez Danışmanı Atanacak Tüm Öğrencilerin Dikkatine!

2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı itibari ile dersleri sona eren ve tez dönemine geçen öğrencilerin (tüm yüksek lisans bölümleri ve Grafik Tasarımı Sanatta Yeterlik programı öğrencileri) aşağıdaki tez danışman öneri formunu doldurarak 19/10/2015 tarihine kadar Enstitü Öğrenci İşlerine bırakmaları gerekmektedir.

Danışman Öneri Formu

Önemli Notlar:

• Tez dönemi başlayan öğrencilerin Seminer dersi almaları gerekmektedir. (Seminer dersine kayıt yaptırmak için dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir.)
  • Öğrencilerin en az iki danışman önerisi yapmaları gerekmektedir.
  • Grafik Sanatta Yeterlik öğrencilerinin derslerini bitirmiş olmak dışında YDS sınav sonucunu teslim etmiş olmaları gerekmektedir.
  • Formda bulunan konu/alan bölümüne çalışmak istediğiniz alanı yazmanız gerekmektedir. (Örn: İşletme Yönetimi öğrencisi için - İnsan Kaynakları alanı )
  • Güz yarıyılı itibari ile tez dönemi başlayan öğrencilerin en yakın tez teslim tarihleri 01-15 Şubat 2016, son teslim tarihleri 15-30 Ağustos 2016`dir.
  • Tez konuları danışman ataması yapıldıktan sonra danışman hoca ile birlikte belirlenecektir.