YÖK Üstün Başarı Bursları Hk.

Yüksek Öğretim Kurulu Ödül Yönetmeliği 13 Mayıs 2017 tarih ve 30065 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürülüğe girmiştir. Yükseköğretim Kurulu tarihinde bir ilk olacak bu uygulama ile Bireysel ve Kurumsal Ödüller verilecektir. Bireysel ödüller başlığı altında, Fen ve Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal ve Beşeri Bilimler olmak üzere üç farklı alanda Yılın Doktora Tezi Ödülü verilirken; Kurumsal Ödüller başlığında ise Topluma Hizmet Ödülü, Uluslararası İşbirliği Ödülü, Üniversite-Sanayi İşbirliği Ödülü ve Yerel Kalkınmaya Katkı Ödülü olmak üzere dört kategoride ödüller verilecektir. Başvuru şartları ile ilgili bilgiler odul.yok.gov.tr adresinde mevcuttur. 2017 yılı için son başvuru tarihi 21 Temmuz 2017' dir.

Son Güncelleme: 08-06-2017