2017-2018 Akademik Yılı Ders Programları ve Ders Seçimleri Hk.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü ders Programlarını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Dersleri 18 Eylül 2017  Pazartesi günü başlayacaktır.

Ders seçimleri 09.09.2017 - 15.09.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğrenciler ders seçimlerini sis.arel.edu.tr adresinden oluşturacakları şifre ile öğrenci bilgi sisteminden yapmaları gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemi' nden ders seçim aşamalarını görmek için  tıklayınız.

Online Ders kayıt işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar;

• Ders kayıtlanması yapabilmeniz için öncelikle mali yükümlülüklerinizi yerine getirmiş olmanız gerekmektedir.
  • Öğrenciler tabi olduğu ders planına, müfredatına göre ders kayıtlanması yapması gerekmektedir.
  • Ders kayıtlanması yaparken öncelikli olarak alttan kalan dersin kayıtlanmasını yapmanız gerekmektedir.
  • Ders eklemeye çalışırken kontenjan uyarısı (Kapasite yok) uyarısı alırsanız eklemeye çalıştığınız ders için kontenjan kalmamıştır.
  • Açılan dersler de alacağınız ders gözükmüyor ise ders seçim formunu doldurup Enstitüye bırakmanız gerekmektedir. Ders Seçim Formu için tıklayınız.
  • Danışman onayı almayan ve veya sistemin ders seçim yapmasına izin vermediği öğrenciler (09.09.2017-15.09.2017) tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (Hafta içi 08:30-17:00 Cumartesi 09:00-12:30) Enstitü öğrenci işlerine ders seçim formunu doldurup bırakmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin seçtikleri dersleri danışman onayından sonra kontrol etmeleri gerekmektedir.

*PSİKOLOJİ ANABİLİM DALINA KAYITLI OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİN DERS SEÇİMLERİNİ TABLODA BELİRTİLEN GÜNLERDE BÖLÜM DANIŞMANLARI EŞLİĞİNDE YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

YÖNETİM ORGANİZASYON DOKTORA PROGRAMI, MUHASEBE FİNANSMAN DOKTORA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ DERS SEÇİMLERİNİ ''DERS SEÇİM FORMUNU'' DOLDURARAK ENSTİTÜYE 11.09.2017-15.09.2017 TARİHLERİ ARASINDA TESLİM EDEREK DERS SEÇİMLERİNİ TAMAMLAYABİLİRLER.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini (18.09.2017-22.09.2017)  tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

Son Güncelleme: 15-09-2017