Grafik Tasarımı Anasanat Dalı Ders Programları Hk.

2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ
GRAFİK TASARIMI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Grafik Tasarımı Yüksek Lisans ders programı aşağıdaki gibidir.

Grafik Tasarımı Yüksek Lisans ders programını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

Dersler 20 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Grafik Tasarımı Yüksek Lisans programındaki yeni kayıtlı  öğrencilerin ders seçimi için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Ders atamaları Enstitü Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır.

İkinci ve Üçüncü döneminde olan öğrenciler ve ders tekrarı yapacak olan öğrencilerin 10 Şubat 2017 – 17 Şubat 2017  tarihlerinde, haftaiçi 09:00 - 18:00 ve cumartesi günü 09:00 - 12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçe bırakmaları gerekmektedir.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Ders seçimi yapacak olan tüm öğrencilerimizin ders programını kontrol ederek  ders seçim formlarını yoğunluk yaşanmaması adına önceden doldurması gerekmektedir.

Ders Seçim Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini 20.02.2017-27.02.2017 tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

GRAFİK TASARIMI SANATTA YETERLİK PROGRAMI
Grafik Tasarımı Sanatta Yeterlik ders programını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

Grafik Tasarımı Sanatta Yeterlik programına kayıtlı tüm öğrencilerin ders seçimleri için 10 Şubat 2017 – 17 Şubat 2017  tarihlerinde, haftaiçi 09:00 - 18:00 ve cumartesi günü 09:00 - 12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçe bırakmaları gerekmektedir.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Son Güncelleme: 14-03-2017