İşletme Anabilim Dalı Ders Programları Hk.

2016 - 2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ
İŞLETME ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMLARI

İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programına yeni başlayan öğrenciler iki gruba ayrılmıştır. Ders programını incelemeden önce hangi grupta olduğunuzu öğrenmeniz gerekmektedir. Grup listesini görmek için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı  İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi, Otel Yöneticiliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans programlarına ait ders programları aşağıdaki gibidir.

Kayıt yaptırmış olduğunuz programın üzerine tıklayarak ders programını görüntüleyebilirsiniz.

Önemli Notlar

• İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans programlarının Seminer Dersi (Derslerini bitiren tüm Tezli Yüksek öğrenciler için) Cumartesi günleri Amfi III  nolu derslikte 15:00-18:00 saatleri arasında yapılacaktır. Dersi alacak tüm öğrencilerin 10.02.2017-17.02.2017 tarihleri arasında dilekçe ile Enstitü Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

• Ders Seçim Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

• İşletme Yönetimi (1.Dönem Yeni Kayıt Tezsiz), İnsan Kaynakları Yönetimi (1.Dönem Yeni Kayıt Tezsiz), Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi (1. Dönem Yeni Kayıt Tezsiz), Otel Yöneticiliği (1.Dönem Yeni Kayıt Tezsiz), Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi (1.Dönem Yeni Kayıt Tezsiz) Yüksek Lisans Programı’ na kayıtlı olan öğrencilerin ders seçimi için herhangi bir işlem yapmalarına gerek olmayıp, dersler Enstitü Öğrenci İşleri tarafından atanacaktır.
  • İşletme Anabilim Dalı’nda ki tüm tezli programlarda öğrencilerin zorunlu dersleri ‘’Enstitü Öğrenci İşleri’’ tarafından atanacak olup bu dersleri öğrencilerin dilekçelerinde belirtme zorunluluğu bulunmamaktadır.
  • Ders seçimi yapacak olan tüm öğrencilerimizin ders programını kontrol ederek  ders seçim formlarını yoğunluk yaşanmaması adına önceden doldurması gerekmektedir.
  • Dersler 20 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacaktır..
  • Öğrencilerin ders seçim işlemleri için haftaiçi 09:00-18:00 ve cumartesi günü 09:00-12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçelerini bırakmaları gerekmektedir.
  • Ders kayıtları kargo, elektronik posta, telefon vb. şekillerde yapılamamaktadır.
  • Bitirme Projesi dersi ile ilgili atamalar Enstitü Öğrenci İşleri tarafından yapılarak daha sonra öğrencilere bildirilecektir.
  • İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Programlarına kayıtlı olan öğrenciler ders yüklerinin %30’ una kadarını uzaktan eğitimden alabilirler. Uzaktan eğitimden ders alacak öğrencilerimizin, alacakları derslerin uzaktan olması gerektiğini dilekçelerinde mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.
  • İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programında bulunan ‘’Üretim Yönetimi’’ dersi uzaktan eğitim olarak verilememektedir.

• İşletme Yönetimi Yüksek Lisans programına kayıtlı olup grup değiştirmek veya derslerinden en az bir tanesini farklı gruptan almak isteyen öğrencilerin talepleri dersin kontenjanı dahilinde değerlendirilecek olup Enstitü Öğrenci İşleri İdari Personeli tarafından herhangi bir öğretim üyesi tavsiyesi kesinlikle verilmeyecektir. Kontenjanı dolan dersin seçimi yapılamayacaktır.
  • Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini 20.02.2017 - 27.02.2017 tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

İŞLETME-YÖNETİM ORGANİZASYON DOKTORA PROGRAMI
İşletme-Yönetim Organizasyon Doktora ders programını görmek için tıklayınız.

İŞLETME-MUHASEBE FİNANSMAN DOKTORA PROGRAMI
İşletme - Muhasebe Finansman Doktora ders programını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

• Dersler 20.02.2017 Pazartesi  günü başlayacaktır.
  • İşletme-Yönetim Organizasyon Doktora ve İşletme-Muhasebe Finansman Doktora Programına kayıtlı tüm öğrencilerin ders seçimleri için 10.02.2017-17.02.2017 tarihleri arasında, haftaiçi 09:00-18:00 ve cumartesi günü 09:00-12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçe bırakmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme: 14-03-2017