Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Yüksek Lisans Programı Ders Programları Hk.

Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Yüksek Lisans Programı 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Yüksek Lisans ders programını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

Dersler 20 Şubat 2017  Pazartesi günü başlayacaktır.

Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Yüksek Lisans programındaki öğrenciler ders seçimlerini sis.arel.edu.tr adresinden oluşturacakları şifreyle öğrenci bilgi sisteminden yapmaları gerekmektedir.

Ders seçimleri 10.02.2017-17.02.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğrenci Bilgi Sistemin' den ders seçim aşamaları görmek için lütfen tıklayınız.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini 20.02.2017-27.02.2017 tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

Son Güncelleme: 14-03-2017