Medya ve Kültürel Çalışmalar Ders Programları Hk.

Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans Programı 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı

Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans Programına yeni başlayan ve devam eden öğrenciler iki gruba ayrılmıştır. Ders programını incelemeden önce hangi grupta olduğunuzu öğrenmeniz gerekmektedir. Grup listesini görmek için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans ders programını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

Dersler 20 Şubat 2017  Pazartesi günü başlayacaktır.

Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans programındaki yeni kayıtlı öğrencilerin ders seçimi için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Ders atamaları Enstitü Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır.

Sadece ders tekrarı yapacak olan ve eski kayıtlı tüm öğrencilerin öğrencilerin 10 Şubat 2017 – 17 Şubat 2017  tarihlerinde, haftaiçi 09:00 - 18:00 ve cumartesi günü 09:00 - 12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçe bırakmaları gerekmektedir.

Seminer dersini sadece 3. Dönemine başlayan öğrenciler alabilir.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Ders seçimi yapacak olan tüm öğrencilerimizin ders programını kontrol ederek  ders seçim formlarını yoğunluk yaşanmaması adına önceden doldurması gerekmektedir.

Ders Seçim Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

*Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans programına kayıtlı olup grup değiştirmek veya derslerinden en az bir tanesini farklı gruptan almak isteyen öğrencilerin talepleri dersin kontenjanı dahilinde değerlendirilecek olup Enstitü Öğrenci İşleri İdari Personeli tarafından herhangi bir öğretim üyesi tavsiyesi kesinlikle verilmeyecektir. Kontenjanı dolan dersin seçimi yapılamayacaktır.

Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini 20.02.2017-27.02.2017 tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

Son Güncelleme: 14-03-2017