Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı Ders Programları Hk.

2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ
ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans ders programını görmek için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans programındaki 1. Dönem öğrencilerinin ders seçimi için herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Önemli Notlar

Dersler 20 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Sadece ders tekrarı yapacak olan öğrencilerin ve eski kayıtlı öğrencilerin 10 Şubat 2017 – 17 Şubat 2017  tarihlerinde, haftaiçi 09:00 - 18:00 ve cumartesi günü 09:00 - 12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçe bırakmaları gerekmektedir.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Ders seçimi yapacak olan tüm öğrencilerimizin ders programını kontrol ederek  ders seçim formlarını yoğunluk yaşanmaması adına önceden doldurması gerekmektedir.

Ders Seçim Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini 20.02.2017-27.02.2017 tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

Son Güncelleme: 14-03-2017