Arel Erkek Basketbol Takımı Ülkemizi Temsil Edecek

Bu yıl 14.sü düzenlenen Koç Spor Fest Üniversiteler Türkiye Şampiyonası, 7 - 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Denizli Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Turnuvayı Beykent Üniversitesi’nin ardından 2. sırada tamamlayan İstanbul Arel Üniversitesi, büyük sevinç yaşattı. Turnuvada kendisine 3. sırada yer bulan Bahçeşehir Üniversitesi ve 4. sıraya yerleşen Anadolu Üniversitesi derece alan takımlar oldu. İstanbul Arel Üniversitesi kazandığı bu başarıyla 2018’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Bünyesinde Güzel Sanatlar Fakültesi’nden, İktisadi İdari Bilimler Fakültesine; Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nden İletişim Fakültesi’ne kadar birçok farklı alandan öğrencileri barından İstanbul Arel Üniversitesi Basketbol Takımı’na kafile başkanlığını Spor Koordinatörü Ayten Güneş yaptı. Başantrenör Köksal Kezik yönetiminde başarıya koşan İstanbul Arel Üniversitesi Basketbol Takımı, Avrupa’da ülkemizi temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Arel Erkek Basketbol Takımı Ülkemizi Temsil Edecek