Arel ve Zagrep Üniversiteleri İş Birliği

İstanbul Arel Üniversitesi ile Hırvatistan’da faaliyet gösteren Zagreb Üniversitesi arasında imzalanan anlaşmanın ardından Prof. Dr. Antun Galovic, Erasmus programı kapsamında İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesine geldi. İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kampüsü'nde Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde görev yapan meslektaşlarıyla bir tanışma toplantısına katılan Prof. Dr. Galovic, Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü öğrencilerine ders verecek. “Quası Equilibrium Changes Of State Of Ideal Gasses” üzerine eğitim verecek olan Prof. Dr. Antun Galovic, 5 Nisan Çarşamba günü B201 No’lu derslikte, 7 Nisan Cuma günü ise B217 No’lu derslikte 15.00 ila 16.30 saatleri arasında öğrencilerle bir araya gelecek.

Arel ve Zagrep Üniversiteleri İşbirliği