ArtıArel Demo Günü Gerçekleşti
ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi ilk dönem değerlendirmesi 10 Kasım tarihinde iki bölümden oluşan bir Demo Günü etkinliği ile gerçekleştirildi.
İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kampüsünde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Amfisinde gerçekleştirilen Demo Günü, ArtıArel Merkez Müdürü Yard. Doç. Dr. Dilek GÖKSEL DURU'nun merkez tanıtımı ve girişimcilik üzerine konuşması ile başladı.
Etkinliğin davetli konuşmacı konuğu Dünyagöz Grubu İcra Kurulu Üyesi Sn. Gülferi YILDIRIM hayallerin fikre, fikirlerin hayata geçişi ile ilgili kendi deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı.
Sektöre başladığı biyomedikal mühendisliğinin Türkiye'deki gelişiminden, Dünyagöz Grubu kuruluş sürecine kadar çeşitli konulardaki bilgi ve tecrübelerini genç girişimci adayları ile paylaşan Sn. Gülferi YILDIRIM'a katkılarından ve ufuk açıcı samimi paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

ArtıArel Demo Günü

"İş Fikirlerine Artı Değer"
Aynı gün, Mayıs ayında açılışı gerçekleştirilen ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi bünyesinde toplanan iş fikri başvurularının değerlendirilmesi amacıyla, sektörden uzmanlar tarafından oluşturulan Kurul ilk kez toplandı.
Demo Günü' ne yedi iş fikri ile altı girişimci adayımız katıldı.

Değerlendirme komitesinin titizlikle yürüttüğü süreç sonucunda No Black ve Enupel başlıklı iş fikirleri ArtıArel Kuluçka Programına katılmaya hak kazandı.
Lonnca, Tılsım, Surge, SorSat isimli iş fikirleri ise Değerlendirme Kurulu görüşüyle Ön Kuluçka Programına kabul edildiler.
Girişimci adaylarımıza, bu süreçte iş fikirlerini ürüne, hizmete ya da projeye dönüştürebilmeleri için fiziki altyapı imkanı sunulacak ve bu fiziki alanda, deneyimli uzmanlarla birlikte iş planlarını hazırlayarak araştırmalarını yapmalarında rehberlik edilecek ve iş fikirlerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları tüm eğitim ve danışmanlık hizmetleri ArtıArel tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

Girişimci adaylarımıza ilgileri için teşekkür eder, yürüttükleri süreçte başarılar dileriz.