İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Haberler

Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası gastronomi yarışmasıdır. Bu kapsamda.Üniversitemiz Aşçılık Programı öğrencileri 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında 14.'sü düzenlenen Uluslararası İstanbul  Gastronomi Festivali' nde farklı kategorilerde yarışarak dereceye girmişlerdir.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

JP8 ÜNİVERSİTE DÜZEYİ ÖĞRENCİ AŞÇI MAKARNA YARIŞMASI
BETÜL KOCABEY Gümüş Madalya
DAMLA ÇAKIR Gümüş Madalya

 

JP71 YILIN ALTIN GENÇ ŞEFİ
Elif ÖZDEMİR Merit

 

JPT2 YILIN EN İYİ ÜNİVERSİTE EKİP YARIŞMASI
DAMLA ÇAKIR
ELİF ÖZDEMİR
HAYRİYE HAMZAOĞLU
Bronz Madalya

Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi

Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi

Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi

Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi

Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi