Genç iletişimcilerden yenilikçi fikirler

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Başakşehir Living Lab işbirliğiyle gerçekleştirilen “Genç İletişimcilerden Yenilikçi Fikirler”  projesi hayata geçirildi. Öğrenciler, Başakşehir Living Lab’in tanıtımına yönelik yenilikçi iletişim projelerini sundular.

İstanbul Arel Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Başakşehir Living Lab işbirliğiyle gerçekleştirilen “Genç İletişimcilerden Yenilikçi Fikirler” proje sunumları, İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gerçekleştirildi. Proje kapsamında, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Başakşehir Living Lab'in tanıtımına yönelik hazırladıkları proje sunumlarını gerçekleştirdiler.

Projenin ilk aşamasında öğrenciler, Living Lab Merkezi’ni ziyaret ederek kurum hakkında gerekli bilgileri ve proje brieflerini aldı. İletişim projeleri, Yrd. Doç. Dr. Korhan Mavnacıoğlu mentorluğunda gerçekleştirildi. Alınan brief doğrultusunda iki ay süresince ekipler halinde çalışılarak projeler tamamlandı.

Genç iletişimcilerin yenilikçi fikirler ortaya koymalarını hedefleyen proje, Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Korhan Mavnacıoğlu mentorluğunda gerçekleşti. Sunumlar, Başakşehir Living Lab Halkla İlişkiler Müdürü Özge Şenöz, Lorbi PR Ajansı İletişim Yönetmeni Burak Özcan, Yrd. Doç. Dr. Korhan Mavnacıoğlu ve İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin yer aldığı bir jüri tarafından değerlendirildi.

Başakşehir Living Lab Halkla İlişkiler Müdürü Özge Şenöz, yenilikçi fikirlerin ortaya konması adına verimli bir işbirliği gerçekleştirildiğini belirtirken, proje mentoru Mavnacıoğlu ise projelerin iletişim ajansı mantığıyla, gerçekçi ve fark yaratacak şekilde hazırlandığını ifade etti.