Güzel Sanatlar Fakültesi Derece Mezunları Sergisi’nde Arel’li Öğrencilerin çalışmaları göz doldurdu.

Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi’nin 2009 yılından beri düzenlediği Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültelerinin Derece Mezunları VII. Sergisi İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin ev sahipliğinde, 02 – 23 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Üniversitemiz’in Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Reyhan KESKİN’in Doux Çikolata ve Moda ve Tekstil Tasarımı  Bölümü’nden Ali Furkan KARATAŞ’ın İkili Sarmal başlıklı bitirme projeleri yer aldı.

Sergi ile Türkiye’de sanat eğitimini tamamlayan öğrencilerinin mezuniyet çalışmalarından bir kesitinin bir araya getirilmesi, eğitim sonuçlarının toplu olarak izlenmesi, belgelenmesi amaçlanmış.

Resim, heykel, grafik, seramik, cam, tekstil, geleneksel Türk sanatları, fotoğraf, iç mimarlık, sinema-televizyon, endüstri ürünleri tasarımı ve sahne-dekor-kostüm tasarımı alanlarında eğitim alan mezunların bitirme projeleri yer aldığı Derece Mezunları VII. Sergisi ile daha geniş kitlelere ulaşarak sanat eğitimi bilincinin yaygınlaştırılması ve kurumların birbirini daha yakından tanıması hedefleniyor.

Sergide başarılı projeleri ile bizleri gururlandıran her iki mezun öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.