İstanbul Arel Üniversitesi Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyor

Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu (EUSA) tarafından Macaristan'ın Miskolc şehrinde 16-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Üniversiteler Basketbol Şampiyonası’nda ülkemizi, İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı temsil edecek.

Avrupa Şampiyonluğu için hazırlıklarına başlayan İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, şampiyonaya 5 kişilik teknik ekip, 1 hakem ve 12 sporcu ile katılım sağlayacak.

Avrupa Şampiyonası’nda; İtalya’dan University Of Bologna, Fransa'dan University Of  Rouen, İspanya'dan University Of Seville, Portekiz'den University Of Averio, Almanya'dan University Of Munster, Rusya'dan Saint-Petersburg State University of Technology and Design, Türkiye'den İstanbul Arel Üniversitesi ile birlikte toplam 16 ülke üniversitesi  şampiyon olmak için mücadele edecek.

Şampiyonanın favorisi olarak ev sahibi Macaristan temsilcisi University Of Miskolc ile İstanbul Arel Üniversitesi gösteriliyor. Şampiyona öncesi İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol takımını ziyaret eden Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal Gözükara ve Üniversite Rektörü İhsan Derman, Oyuncuları ve teknik kadroyu kutladı. İstanbul Arel Üniversitesinin ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını ve Macaristan'dan şampiyonlukla döneceklerini belirterek başarılar diledi.

İstanbul Arel Üniversitesi Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyor