İstanbul Arel Üniversitesi ülkemizi temsil etti

İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye 2.’si olarak katılmaya hak kazandığı 14. Avrupa Üniversiteler Basketbol Şampiyonası’nı 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 9. sırada tamamladı.

16-23 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Miskolc kentinde 14.’sü düzenlenen Avrupa Üniversiteler Basketbol Şampiyonasında ülkemizi İstanbul Arel Üniversitesi temsil etti. Almanya, Portekiz, Avusturya, Slovenya ve ev sahibi Macaristan temsileriyle karşılaşan İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, 6 maçta 5 galibiyet 1 de mağlubiyet yaşadı. İstanbul Arel Üniversitesi aldığı bu sonuçla şampiyonayı 9. sırada tamamladı.

Emeği geçen tüm idari ve teknik kadroyu, ülkemizi temsil etme başarısı gösteren oyuncularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

İstanbul Arel Üniversitesi ülkemizi temsil etti